Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.8.)

pondelok, 4. august 2014 11:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (4.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: 22-ročný brankár Thibaut Courtois sa včera premiérovo postavil do brány svojho londýnskeho zamestnávateľa. Debut mu ale vôbec nevyšiel a The Blues prehrali s Werderom Brémy 0:3.

MANCHESTER CITY: Eliaquim Mangala z FC Porto sa definitívne stane hráčom Citizens. Včera pricestoval do Anglicka, aby dal tomuto transferu reálnu podobu.

LIVERPOOL: 20-ročný pravý obranca Javier Manquillo bude v budúcej sezóne obliekať dres Liverpoolu. Do anglického klubu prišiel na hosťovanie z Atlética Madrid a pred sebou má už len zdravotnú prehliadku.

LIVERPOOL: Priamy prestup Pepeho Reinu do Neapola nevyzerá príliš reálne. Španielsky gólman však chce ukončiť zmluvu na Anfield Road a do Talianska by tak šiel ako voľný hráč.

MANCHESTER UNITED: Reálne znejúce správy od návrate ofenzívneho záložníka Shinjiho Kagawu do Dortmundu boli len fámami. Nemecky klub v lete tohto hráča priviesť nechce.

TOTTENHAM: Potvrdený je už prestup obrancu Matteo Musacchia z Villarrealu do Londýna. Kohúti zaňho zaplatili 21 miliónov eur.

STOKE CITY: Manažér Mark Hughes označil reči o odchode Petra Croucha do West Hamu čisto len za špekulácie, na ktorých nie je nič pravda.

ASTON VILLA: Obranca Antonio Luna definitívne opúšťa svoj tím a prestupuje do talianskeho klubu Hellas Verona. Dnes bude všetko potvrdené absolvovaním zdravotnej prehliadky.