Main Content

Pečalka odchod do Hapoelu Tel Aviv zatiaľ nepotvrdil

nedeľa, 23. január 2011 21:00 | Autor: TASR

Obranca slovenského futbalového šampióna MŠK Žilina Mário Pečalka má údajne namierené do prvoligového izraelského klubu Hapoel Tel Aviv. V nedeľňajších televíznych novinách o tom informovala televízia Markíza.

Samotný hráč však v nedeľu večer pre agentúru SITA túto informáciu zatiaľ nepotvrdil. "Ja v podstate o ničom neviem. Je pravda, že mám nejaké ponuky, ale prípadný prestup riešia medzi sebou kluby. Až potom by ma informovali, keby sa dohodli na niečom konkrétnom. Momentálne sa nachádzam v Spojených arabských emirátoch na turnaji Dubai Cup 2011 so Žilinou a v pondelok by som mal normálne nastúpiť v stretnutí proti Al-Hilal," povedal 30-ročný defenzívny univerzál slovenského šampióna.

Podľa TV Markíza bol sobotňajší prípravný duel proti Šachťoru Doneck (5:2) na Dubai Cupe pre člena širšieho kádra slovenskej reprezentácie posledným v drese MŠK. Pečalka by sa mal údajne už v priebehu budúceho týždňa pripojiť k svojmu novému tímu.

Mário Pečalka v minulosti pôsobil aj v Slovane Bratislava, Lučenci, Interi Bratislava a od roku 2007 je hráčom Žiliny. Izraelský angažmán by bol pre neho prvým zahraničným.

© WEBNOVINY