Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.8.)

utorok, 5. august 2014 10:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Taliansky obranca Giorgio Chiellini sa opätovne zastal suspendovaného Luisa Suáreza. „Som zato, aby bol trest znížený. Na mne síce nezáleží rozhodnutie, no takto mi to príde prehnané.“ povedal v rozhovore.

BARCELONA: Novým pôsobiskom Daniho Alvesa by sa mohol stať Inter Miláno. Viaceré španielske zdroje predpokladajú, že Brazílčan môže pôsobiť práve na San Sire.

BARCELONA: Zranenie členka utrpel v príprave Xavi a čaká na výsledky podrobnejších vyšetrení. Až tie určia dĺžku jeho absencie.

REAL MADRID: Špekulácie o príchode Radamela Falcaa síce zneli dobre, no AS Monaco ich včera jasne vyvrátilo. Vedenie oznámilo, že tento hráč bude v tíme aj v sezóne 2014/15.

VALENCIA: 22-ročný obranca Shkodran Mustafi na seba upozornil ešte na Majstrovstvách sveta a v sezóne 2014/15 už nemusí byť hráčom Sampdorie. Los Che sa oňho pobijú s Neapolom, Juventusom a Frankfurtom.

VILLARREAL & ELCHE: 29-ročný krídelník Miloš Krasić možno vymení Fenerbahçe za La Ligu. K dispozícii má hneď dve ponuky.

LEVANTE: Po troch rokoch v Reale Madrid zvolil brankár Jesús Fernández Collado možnosť zmeniť zamestnávateľa. Hrávať tak bude za Levante, kde by rád plnohodnotne nahradil Keylora Navasa.

DEPORTIVO: Na severozápade Španielska sa plánuje príchod hneď dvoch posíl. Z Manchestru City možno príde záložník Bruno Zuculini a záujem je aj o v Liverpoole nepotrebného obrancu Tiaga Iloriho.