Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.)

streda, 6. august 2014 08:30 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Už v blízkej dobe sa začne riešiť ponuka Manchestru United. Majster Španielska ponúkne 25 miliónov libier za Javiera HernandezaShinjiho Kagawu. Ako možnú kompenzáciu by vedelo ponúknuť aj Ardu Turana.

BARCELONA: Katalánci sa dostali v súboji o obrancu Thomasa Vermaelena z Arsenalu pred Manchester United, keď do Londýna poslali ponuku 10 miliónov libier.

BARCELONA: Na špekulácie o možnom prestupe Daniho Alvesa do Interu reagoval prezident Nerrazurri, Piero Ausilio naozaj expresne a vyhlásil, že Taliani o tohto hráča záujem nemajú.

BARCELONA: V dnešnom prípravnom zápase s Neapolom sa fanúšikovia ešte nemôžu tešiť na Jéremyho Mathieuho. Letná posila má zranený stehenný sval.

REAL MADRID: V prípade Diega Lópeza sa začalo vo veľkom špekulovať o prestupe do AC Milána. Hráčov agent ale túto možnosť vyvrátil. S nikým z Milána vraj v kontakte nie je, navyše López má v Reale ešte zmluvu.

VILLARREAL: 20-ročný argentínsky útočník Luciano Vietto z Racing Clubu definitívne posilní Žlté ponorky, kde sa už dohodol na päťročnej zmluve.

VILLARREAL & RAYO VALLECANO: V priebehu leta už stihol stroskotať prestup Javiera Aquina z Villarrealu do Celticu. Klub by ale mohol meniť aj tak a ísť do Raya.

RAYO VALLECANO: Na ročné hosťovanie prichádza senegalský stopér Abdoulaye Ba. Ten sa zatiaľ v portugalskom klube do A-tímu nedostal.

VALENCIA: Záujem o 22-ročného obrancu Shkodran Mustafi je zo strany Netopierov naozaj seriózny. Sampdoria už mala dostať ponuku 8 miliónov eur.

CELTA VIGO: Zranené ľavé koleno stredopoliara Borju Oubiñu potrebuje štvormesačný oddych od futbalu.

ALMERÍA: Príprava vrcholí pre obrancu Sebastiana Dubarbiera naozaj nešťastným spôsobom. Bližšie nešpecifikované zranenie nohy ho na istý čas odstaví.