Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.8.)

štvrtok, 7. august 2014 10:56 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: 26-ročný francúzsky útočník Karim Benzema spojil svoj najbližší osud s Bielym baletom. Zmluva mala vypršať už po sezóne, no teraz platí do konca ročníka 2018/19.

ATLÉTICO  MADRID & MÁLAGA: Marseille dostane od pravého obrancu Jesúsa Gámeza košom. Los Boquerones sú už takmer dohodnutí na prestupe tohto hráča do Atlética Madrid.

ATLÉTICO MADRID: O defenzívnom záložníkovi Josuhovi Guilavougiovi môžeme začať hovoriť ako o hráčovi Wolfsburgu. Účastník Bundesligy ho privedie na ročné hosťovanie s dohodnutou opciou.

BARCELONA: Po zranení na Majstrovstvách sveta sa konečne zapojil do tréningu Neymar. Na nový ročník La Ligy sa zatiaľ pripravuje individuálne, ale čoskoro môže dostať zelenú na pripojenie sa k tímu.

BARCELONA: Šancu na nový impulz v kariére dostal Holanďan Ibrahim Affelay. V Barçe s ním nepočítajú, ale prijal by ho turecký Besiktas.

BARCELONA: Agent a brat Gonzala Higuaína poprel správy o tom, že Barcelona dohaduje príchod argentínskeho útočníka. Nie je s ním absolútne v kontakte.

VALENCIA: Portugalský útočník Hélder Postiga by sa po štyroch rokoch mohol vrátiť do vlasti Vo svojom kádri by ho rád privítali Sporting Lisabon aj Braga.

VALENCIA: Los Che zabojovali o služby obrancu Shkodrana Mustafiho a v najbližších dňoch by jeho príchod zo Sampdorie mal byť dokončený. Valencia zaplatila zhruba 9 miliónov eur.

REAL SOCIEDAD: Baskický klub má na dosah play-off Európskej ligy. K jeho potvrdeniu musí zvládnuť dnešný zápas na pôde škótskeho Aberdeenu. Z prvého zápasy drží náskok 2:0.

ESPANYOL: Útočník Thievy Bifouma má v Katalánsku veľké problémy s disciplínou. Včera už po niekoľkýkrát neprišiel na tréning, za čo dostal finančnú pokutu.

ELCHE: Príchod 29-ročného krídelníka Miloša Krasića z Fenerbahce stroskotal. Španielsky tím si nemôže dovoliť prijať platové požiadavky srbského futbalistu.

DEPORTIVO: 20-ročný útočník Ivan Cavaleiro sa na rok presťahuje z Portugalska do La Coruñe. Dohodnuté tu je ročné hosťovanie z Benficy.