Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (8.8.)

piatok, 8. august 2014 08:03 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (8.8.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (8.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

DETROIT: Švédsky krídelník Daniel Alfredsson čoskoro vykorčuľuje na ľad a podľa svojich pocitov sa rozhodne ohľadom jeho budúcnosti v NHL. 41-ročný krídelník údajne nehodlá pokračovať v inom klube ako je jeho súčasný zamestnávateľ z Detroitu Red Wings.

KHL

CSKA: Po dvoch rokoch strávených v zámorí sa do Ruska vracia útočník Sergej Andronov, ktorý je momentálne na skúške v CSKA Moskva.

SOČI: Nováčik Kontinentálnej hokejovej ligy z HK Soči sa dohodol na skúšobnom kontrakte s útočníkom Michailom Anisinom, ktorý naposledy obliekal dres Donbassu Doneck.

JOKERIT: Zaujímavú posilu má na lane aj fínsky nováčik z Jokeritu Helsinki, ktorý sa nevzdáva svojho sna a do svojho tímu lanári legendárneho Teemuho Selänneho. „Fínsky blesk“ má prísť čoskoro s definitívnym stanoviskom ohľadom jeho budúcnosti.

NOVOKUZNECK: Celok Metallurg Novokuzneck predčasne ukončil spoluprácu s americkým forwardom Robom Schrempom. 28-ročný center údajne hral spoločne so svojím agentom „špinavú hru“.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

PRÍPRAVNÉ ZÁPASY:

Dukla Trenčín – AZ Havířov 5:2
Góly Trenčína: Pardavý ml. Šimíček, Nemec, Hlinka, Mikula

ŠHK 37 Piešťany – Irtyš Pavlodar 3:2
Góly Piešťan: Šedivý, Mišura, Haring

HK 36 Skalica – Francúzsko „23“ 5:4 po shootoutoch
Góly Skalice: Štumpf, Rejžek, Jabrocký, Vaškovič, rozhodujúci samostatný nájazd premenil Romančík