Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.)

pondelok, 11. august 2014 06:39 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Predstavitelia FC Barcelona potvrdili, že katalánsky veľkoklub podpísal päťročnú zmluvu s belgickým obrancom Thomasom Vermaelenom. Ten v uplynulej sezóne obliekal dres Arsenalu Londýn.

ARSENAL vs MAN CITY: Futbalisti Arsenalu Londýn triumfovali v nedeľu v zápase o anglický Superpohár, tzv. Community Shield, nad úradujúcim majstrom Manchestrom City vo Wembley 3:0.

MANCHESTER UNITED: Manchester United je pripravený ponúknuť 30 miliónov libier za obrancu Matsa Hummelsa z Borussie Dortmund.

MANCHESTER UNITED: Ángel di María už mal namierené do Paris Saint-Germain, to však nakoniec od transferu ustúpilo, čo otvára dvere ďalším záujemcom o služby argentínskeho krídelníka. Ponuku údajne zvažuje aj Manchester United.

LIVERPOOL: V priateľskom zápase zvíťazil v nedeľu FC Liverpool, v základnej zostave s Martinom Škrtelom, nad Borussiou Dortmund 4:0.

LIVERPOOL: Brazílsky stredopoliar Lucas Leiva chce obnoviť svoju spoluprácu s koučom Rafaelom Benítezom a prestúpiť z Liverpoolu do Neapolu.

FULHAM: Novou posilou francúzskeho klubu AS Monaco sa stal holandský brankár Maarten Stekelenburg, ktorý je v mužstve "kniežat" na hosťovaní do konca sezóny z anglického klubu FC Fulham.

SOUTHAMPTON: Anglický klub FC Southampton získal zo Celticu Glasgow brankára Frasera Forstera. Zmluva platí na najbližšie štyri roky, ďalšie detaily nie sú známe.

PREMIER LEAGUE: Penový sprej na určenie hranice štandardnej situácie zažil v nedeľu premiéru v súťažnom zápase v Anglicku. Pomôcku, ktorú úspešne použili na MS 2014 v Brazílii, aplikovali v zápase anglického Superpohára, tzv. Community Shield, medzi Arsenalom Londýn a Manchestrom City vo Wembley.