Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.8.)

pondelok, 11. august 2014 06:42 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Novou posilou gréckeho klubu Olympiakos Pireus pre budúcu sezónu bude holandský stredopoliar Ibrahim Afellay. Štyridsaťštyrinásobný reprezentant Holandska bude v Olympiakose na hosťovaní z FC Barcelona, kam v roku 2010 prestúpil z PSV Eindhoven.

FC BARCELONA: Predstavitelia FC Barcelona potvrdili, že katalánsky veľkoklub podpísal päťročnú zmluvu s belgickým obrancom Thomasom Vermaelenom. Ten v uplynulej sezóne obliekal dres Arsenalu Londýn.

ATLÉTICO MADRID: Raúl Jiménez by mohol opustiť Club América a zamieriť do španielskej ligy. O mexického reprezentačného útočníka usiluje Atlético Madrid.

REAL MADRID: Diego López stále neprestúpil z Realu Madrid do AC Miláno, s tímom Carla Ancelottiho už ale netrénuje. Skúsený brankár sa pripravuje individuálne, čoskoro ho už čaká zdravotná prehliadka v novom pôsobisku.

REAL MADRID:Ángel di María už mal namierené do Paris Saint-Germain, to však nakoniec od transferu ustúpilo, čo otvára dvere ďalším záujemcom o služby argentínskeho krídelníka. Ponuku údajne zvažuje aj Manchester United.

MÁLAGA a ESPANYOL: Thievy Bifouma by mal z Espanyolu Barcelona zamieriť k ligovej konkurencii do Málagy, ktorá má francúzskeho útočníka získať na hosťovanie s opciou na prestup.