Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.8.)

utorok, 12. august 2014 06:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Belgického reprezentanta Thomasa Vermaelena naďalej trápi svalové zranenie, ktoré utrpel na nedávnych MS v Brazílii, a nemôže sa ešte zapojiť do tréningového procesu u svojho nového zamestnávateľa FC Barcelona. Belgický stopér prišiel do Barcelony z londýnskeho Arsenalu za devätnásť miliónov eur.

ARSENAL: Arsenal sa možno rozlúči s útočníkmi Joelom Campbellom a Lukasom Podolskim, o ktorých sa uchádza Galatasaray Istanbul.

ARSENAL a LIVERPOOL: Tréner Arsenalu Arsene Wenger sa pokúsi priviesť obrancu Daniela Aggera z Liverpoolu.

MANCHESTER UNITED: Manchester United možno ponúkne až 50 miliónov libier za krídelníka Angela Di Mariu z Realu Madrid.

MANCHESTER UNITED: V hľadáčiku trénera Red Devils Louisa van Gaala sú aj naďalej obranca Daley Blind z Ajaxu Amsterdam a stredopoliar Kevin Strootman z AS Rím.

MANCHESTER CITY: Novou akvizíciou anglického majstra Manchestru City sa stal francúzsky obranca Eliaquim Mangala, ktorý doteraz obliekal dres FC Porto. Podľa informácii spravodajských agentúr zaplatí City za 23-ročného futbalistu vyše 40 miliónov eur.

MANCHESTER CITY: Tréner Manchestru City Manuel Pellegrini odmietol potvrdiť, že Joe Hart bude brankárom číslo jedna.

NORWICH: Anglický klub Norwich City prisľúbil dôkladné vyšetrenie údajných rasistických pokrikov vlastných fanúšikov. Incident sa mal udiať počas nedeľňajšieho stretnutia druhej najvyššej anglickej súťaže, v ktorom Norwich prehral na ihrisku Wolverhamptonu Wanderers 0:1.