Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.8.)

utorok, 12. august 2014 06:29 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Belgického reprezentanta Thomasa Vermaelena naďalej trápi svalové zranenie, ktoré utrpel na nedávnych MS v Brazílii, a nemôže sa ešte zapojiť do tréningového procesu u svojho nového zamestnávateľa FC Barcelona. Belgický stopér prišiel do Barcelony z londýnskeho Arsenalu za devätnásť miliónov eur.

REAL MADRID: Manchester United možno ponúkne až 50 miliónov libier za krídelníka Angela Di Mariu z Realu Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Mario Suárez bol prepustený z wolfsburskej nemocnice, kde strávil noc po úraze hlavy. Záložník Atlética Madrid by sa mal v najbližšej dobe vrátiť do španielskej metropoly, kde bude ďalej pozorovaný.

ATLÉTICO MADRID: Podľa španielskych médií malo Atlético Madrid ponúknuť Neapolu 20 miliónov eur za Josého Callejóna. Taliansky celok však mal vystaviť zamietavé stanovisko, pretože vraj za 27-ročného ofenzívneho univerzála žiadajú ešte o desať miliónov eur vyššiu sumu.

SEVILLA: Sevilla má po odchode Ivana Rakitića nového kapitána. Pásku bude na rukáve nosiť argentínsky obranca Federico Fazio.

VALENCIA: Lucas Orbán opúšťa Bordeaux a sťahuje sa na východ Španielska. Dvadsaťpäťročného argentínskeho zadáka ulovila na päťročný kontrakt Valencia.