Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.8.)

streda, 13. august 2014 06:57 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Španielsky reprezentant David Silva podpísal nový päťročný kontrakt s úradujúcim anglickým majstrom Manchester City. Krídelník, ktorý prišiel na Etihad Stadium z Valencie, tak bude obliekať dres "Citizens" až do roku 2019. 

MANCHESTER UNITED: Čílsky útočník Angelo Henriquez mieri z Manchestru United na hosťovanie do chorvátskeho tímu Dinamo Záhreb. Súčasťou dohody je aj opcia na prípadný prestup hráča po konci sezóny.

MANCHESTER UNITED: Manchester United zakáže fanúšikom nosiť na Old Trafford tablety.

CHELSEA: Zranenie futbalistu londýnskej Chelsea Didiera Drogbu nie je také vážne, ako sa pôvodne predpokladalo. Útočník Pobrežia Slonoviny, ktorý si v prípravnom stretnutí s Ferencvárosom Budapešť poranil členok, by sa mal liečiť maximálne niekoľko týždňov.

LIVERPOOL: Slovenský reprezentant Martin Škrtel víta príchod Dejana Lovrena do FC Liverpool. Hoci je chorvátsky obranca jeho priamym konkurentom v boji o miesto v stopérskej dvojici, podľa Škrtela bude jeho angažovanie veľkým prínosom.

LIVERPOOL: Španielska Sevilla by nerada pustila obrancu Alberta Morenu do Liverpoolu.

LIVERPOOL: Obranca Kolo Touré zrejme odíde z Liverpoolu za 1,5 milióna libier do tureckého Trabzonsporu.

LIVERPOOL: Vedenie FC Liverpool hľadá náhradu za uruguajského kanoniera Luisa Suareza, ktorý zamieril do FC Barcelona. V hľadáčiku anglického vicemajstra sa ocitol kamerunský útočník Samuel Eto'o

ARSENAL: Záložník Arsenalu Santi Cazorla poprel špekulácie o svojom návrate do španielskej ligy.

QUEENS PARK RANGERS: Bývalý tréner anglickej reprezentácie Glen Hoddle sa stal súčasťou realizačného tímu Queens Park Rangers.

CARDIFF CITY: Čílsky obranca Gary Medel sa stal novou posilou Interu Miláno. Medel prestúpil na San Siro z Cardiffu City.

PREMIER LEAGUE: Bývalý rozhodca Howard Webb bude k monitorovaniu výkonov rozhodcov využívať televízne štúdio BBC.