Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.8.)

štvrtok, 14. august 2014 05:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

EVERTON a CHELSEA: Anglický klub FC Everton sa dohodol na podmienkach hosťovania s krídelníkom Christianom Atsuom z londýnskej Chelsea.

MANCHESTER UNITED: Novým kapitánom Manchestru United sa stal kanonier Wayne Rooney, ktorý svoje mužstvo viedol s páskou na ramene už aj v prípravnom stretnutí proti Valencii.

MANCHESTER UNITED: Manchester United údajne minie 80 miliónov libier za krídelníka Angela Di Mariu z Realu Madrid, obrancu Marcosa Roja zo Sportingu Lisabon aj ďalšieho zadáka Daleyho Blinda z Ajaxu Amsterdam.

MANCHESTER UNITED: Anglický obranca Luke Shaw si poranil podkolennú šľachu a svojmu novému zamestnávateľovi Manchestru United bude chýbať približne štyri týždne.

MANCHESTER CITY: Kapitán Manchestru City Vincent Kompany ostane v anglickom tíme až do roku 2019. Novú päťročnú zmluvu spečatil v stredu. 

ARSENAL a NEWCASTLE: Tréner Arsenalu Arsene Wenger zrejme ponúkne Newcastlu osem miliónov libier za stredopoliara Cheicka Tiotého.

TOTTENHAM: Tréner Tottenhamu Mauricio Pochettino je ochotný predať až jedenásť hráčov, medzi nimi aj záložníkov Androsa Townsenda a Aarona Lennona.

PREMIER LEAGUE: Šéf anglickej Premier League Richard Scudamore je rád, že ostrovný futbal sa zbavil Luisa Suareza. Scudamore dodal, že uruguajský útočník bol časovanou bombou.

NORWICH: Anglický klub Norwich City zakázal dvojici fanúšikov vstup na domáce zápasy na štadióne Carrow Road. Dôvodom boli rasistické pokriky, ktorými sa duo priaznivcov prezentovalo počas stretnutia druhej najvyššej anglickej futbalovej súťaže na ihrisku Wolverhamptonu Wanderers.