Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.8.)

štvrtok, 14. august 2014 06:00 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Real Madrid má na konte prvú tohtosezónnu trofej, keď v Cardiffe v súboji o európsky Superpohár zdolal FC Sevillu 2:0. Na prvý presný zásah prihrával portugalskému krídelníkovi Ronaldovi spoluhráč Gareth Bale, ktorý po zápase priznal, že návrat do rodného mesta bol pre neho veľmi príjemný. 

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid sa bude musieť nejaký čas zaobísť bez Arda Turana, ktorý si poranil stehenný sval. Dĺžka absencie tureckého reprezentanta zatiaľ nie je známa.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid po sérii odchodov výrazne posilňuje a ďalšiu novú tvár si podľa všetkého vyhliadli v mexickej Amerike, odkiaľ by malo za 10,5 milióna eur priviesť Raúla Jiméneza. Mexický reprezentačný útočník by mal následne s Madridčanmi podpísať šesťročnú zmluvu.

FC BARCELONA: Športový arbitrážny súd dnes oznámi verdikt v prípade odvolania sa útočníka Luisa Suareza proti trestu za uhryznutie do ramena talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho počas MS v Brazílii. 

CELTA VIGO: Celta Vigo posilnila záložnú radu. Z Vojvodiny prichádza na päťročný pobyt dvadsaťjedenročný stredopoliar Nemanja Radoja.

GRANADA: Jhon Córdoba opúšťa mexický klub Tigres a od novej sezóny bude hrať v Primera División. Mladý kolumbijský útočník sa stal posilou Granady, s ktorou uzavrel päťročnú zmluvu.