Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.8.)

piatok, 15. august 2014 06:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Ruský klub Zenit Petrohrad získal z Manchestru City stredopoliara Javiho Garciu. Obe strany sa dohodli na päťročnom kontrakte.

MANCHESTER UNITED: Futbalisti Manchestru United sa v druhom kole anglického Ligového pohára stretnú s treťoligovým MK Dons. Keďže "červení diabli" skončili v minulej sezóne Premier League až na siedmom mieste a nepostúpili ani do pohárovej Európy, prvýkrát za posledných devätnásť rokov musia naskočiť do hry v tejto súťaži tak skoro. 

MANCHESTER UNITED: Manchester United rozviazal zmluvu s brankárom Andersom Lindegaardom. Lindegaard prišiel na Old Trafford v roku 2010 s cieľom zabojovať o post jednotky so Španielom Davidom de Geaom. Výraznejšie sa však nepresadil.

CHELSEA: Atlético Madrid začalo rokovať s Chelsea o prestupe útočníka Andre Schürrleho do Španielska.

LIVERPOOL a CRYSTAL PALACE: Obranca Martin Kelly prestúpil z anglického klubu FC Liverpool do Crystal Palace, s ktorým podpísal trojročný kontrakt. Odstupné sa podľa britských médií pohybuje na úrovni 1,9 milióna eur.

TOTTENHAM: Anglický klub Tottenham Hotspur získal amerického reprezentačného obrancu DeAndreho Yedlina zo Seattle Sounders.

SOUTHAMPTON: Írsky útočník Shane Long je novou posilou anglického klubu FC Southampton. Z Hull City prestúpil podľa britských médií za približne pätnásť miliónov eur a podpísal štvorročný kontrakt. 

SWANSEA: Obranca Chico Flores odchádza z tímu anglickej Premier League Swansea City do katarskej Lekhwiye. Dvadsaťsedemročný španielsky futbalista sa tak stane v novom klube spoluhráčom slovenského reprezentanta Vladimíra Weissa.