Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.8.)

piatok, 15. august 2014 06:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Medzinárodný Športový arbitrážny súd (CAS) vo štvrtok potvrdil štvormesačný trest pre uruguajského útočníka Luisa Suareza. 

FC BARCELONA: Uruguajský útočník Luis Suarez začne už dnes trénovať so spoluhráčmi v FC Barcelona. Španielsky klub o tom informoval po verdikte Športového arbitrážneho súdu.

FC BARCELONA: Brazílsky futbalista Neymar sa po zranení opäť zapojil do tréningového procesu v jeho španielskom klube FC Barcelona. 

REAL MADRID: Taliansky klub AC Miláno získal do svojich radov španielskeho brankára Diega Lopeza. Ten posledný rok a pol pôsobil v tíme úradujúceho európskeho šampióna Realu Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Mexický útočník Raul Jimenez sa stal novou posilou španielskeho majstra Atletico Madrid. Dvadsaťtriročný zakončovateľ v uplynulej sezóne pôsobil v domácej súťaži v tíme America, ktorý zaňho zinkasuje odstupné jedenásť miliónov eur.

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid začalo rokovať s Chelsea o prestupe útočníka Andre Schürrleho do Španielska.