Main Content

Ženský okruh WTA bude mať online šou Hot Shots

streda, 26. január 2011 12:30 | Autor: TASR

Ženský tenis sa v rámci zatraktívnenia svojho imidžu chystá zriadiť televíznu online šou zo života hráčok nielen na kurte, ale aj mimo neho.

Šesť vybraných tenistiek by sa od marca malo pravidelne deliť o svoje tenisové, ale aj netenisové zážitky naživo tak, že budú nahrávať svoje aktivity na mobilný telefón a prostredníctvom videoserveru YouTube či sociálnych sietí typu Facebooku ich predkladať verejnosti. Mená hráčok zatiaľ nie sú známe. Od projektu "Xperia Hot Shots" si vedenie ženského okruhu WTA sľubuje veľký krok vpred najmä čo sa týka priblíženia sa mladšej generácii tenisových fanúšikov, ktorá túži spoznávať najlepšie hráčky nielen na kurte, ale aj v ich súkromí, a to v reálnom čase. "Práve o to ide, aby sme oslovili novú skupinu potenciálnych fanúšikov a urobili pre nich tenis atraktívnejším športom. Mladí ľudia dnes žijú "onlajn" a je len prirodzené, že ich aj v športe zaujíma všetko, čo sa deje takpovediac presne v tom danom momente," komentoval Andrew Walkers, viceprezident pre marketing a komunikáciu WTA.

K chystanému zavedeniu atraktívnej technologickej novinky vyjadrila svoj súhlasný postoj aj bývalá jednotka svetového počítačového poradia Maria Šarapovová. "Je to pokus priblížiť náš šport a nás, tenistky, novým spôsobom pre ľudí, ktorých zaujíma, čo sa deje na kurte aj mimo neho," uviedla Šarapovová.

© WEBNOVINY