Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.8.)

sobota, 16. august 2014 10:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Argentínsky útočník Sergio Agüero podpísal s anglickým majstrom Manchester City nový päťročný kontrakt. Na Etihad Stadium by tak mal pôsobiť do 30. júna 2019. 

MANCHESTER CITY: "Momentálne sa koncentrujem iba na Manchester City. Vieme, že Premier League bude tento rok ešte náročnejšia, no my chceme jednoznačne obhájiť titul. Okrem toho, že chceme získať titul, radi by sme zlepšili výsledky v Lige majstrov. Pre klub je to veľmi dôležitá súťaž a v predošlých sezónach sa nám v nej nedarilo podľa predstáv“, nechal sa počuť stredopoliar Yaya Touré.

MANCHESTER CITY: Holandský futbalista Karim Rekik bude aj v nasledujúcej sezóne hosťovať v PSV Eindhoven.Devätnásťročný obranca prišiel do klubu pred minulou sezónou z Manchestru City a nastúpil na 25 duelov.

LIVERPOOL: Liverpool chce odraziť záujem Realu Madrid a ponúkne Raheemu Sterlingovi trojnásobné zvýšenie jeho súčasného platu, ktorý činí 30 tisíc libier týždenne.

ARSENAL: Anglický Arsenal bojuje so španielskou Valenciou o služby čílskeho útočníka Eduarda Vargasa z Neapola.

WEST HAM: Senegalský útočník Diafra Sakho prestúpil z FC Metz do anglického tímu West Ham United. Výška odstupného za najlepšieho hráča uplynulej sezóny francúzskej Ligue 2 predstavuje čiastku 4,5 milióna libier.

ASTON VILLA: Kolumbijský stredopoliar Carlos Sanchez posilnil anglický klub Aston Villa. Dvadsaťosemročný hráč, ktorý naposledy obliekal dres Elche CF, podpísal štvorročnú zmluvu.

CRYSTAL PALACE: Tony Pulis necelé dva dni pred štartom anglickej Premier League rezignoval na funkciu trénera Crystal Palace. 

FC BURNLEY: Nováčik anglickej Premier League FC Burnley získal do obrany novú posilu, Stephena Warda z druholigového Wolverhampton Wanderers.