Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.8.)

sobota, 16. august 2014 10:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA a SEVILLA: Španielsky klub FC Barcelona poslal mladého krídelníka Gerarda Deulofeua na hosťovanie do konca sezóny do FC Sevilla. Dvadsaťročný Deulofeu strávil uplynulý ročník na hosťovaní v anglickom Evertone.

FC BARCELONA: Nemecký brankár Marc-Andre Ter Stegen nebude FC Barcelona k dispozícii v úvodnom kole španielskej ligy. Proti Elche sa tak 24. augusta postaví do bránky Claudio Bravo.

REAL MADRID: Liverpool chce odraziť záujem Realu Madrid a ponúkne Raheemu Sterlingovi trojnásobné zvýšenie jeho súčasného platu, ktorý činí 30 tisíc libier týždenne.

ATLÉTICO MADRID: S veľmi divokou špekulácií prišlo španielske radio Cadena Cope. Podľa jeho informácií sa Atlético Madrid dohodlo s Dortmundom na prestupe Marca Reusa, za ktorého vraj zaplatí sedemnásť miliónov eur hneď a ďalších desať v januári.

VALENCIA: Anglický Arsenal bojuje so španielskou Valenciou o služby čílskeho útočníka Eduarda Vargasa z Neapola.

VALENCIA: Peter Lim sa podľa očakávania dohodol so španielskou bankou Bankia a definitívne sa stal novým vlastníkom Valencie. Singapurský obchodník má v pláne svojimi investíciami doviesť netopierov späť na výslnie.