Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.8.)

nedeľa, 17. august 2014 10:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Prehrou v pomere 1:2 sa skončil debut holandského trénera Luisavan Gaala na lavičke Manchestru United v úvodnom zápase Premier League proti futbalistom Swansea City. 

ARSENAL: Úspešný vstup do nového ročníka zaznamenali futbalisti Arsenalu Londýn. "Kanonierov" spasil v malom londýnskom derby proti Crystal Palace waleský stredopoliar Aaron Ramsey, ktorý rozhodol o ich triumfe v pomere 2:1 v 91. minúte stretnutia.

ARSENAL: Real Madrid chce predať stredopoliara Samira Khediru do Arsenalu a dokonca je ochotný akceptovať nižšiu cenu, než akú si žiadal ešte pred niekoľkými týždňami.

CHELSEA a STOKE: Nigérijský reprezentant Victor Moses sa sťahuje z Chelsea Londýn na hosťovanie do konca sezóny do konkurenčného tímu anglickej ligy Stoke City.

CHELSEA: Didier Drogba bude po návrate do Chelsea Londýn obliekať svoj obľúbený dres s číslom jedenásť. Anglický klub zverejnil tesne pred štartom Premier League čísla dresov pre túto sezónu.

CHELSEA: PSG, Monako a Real Madrid sú kluby, ktoré sa intenzívne zaujímajú o českého brankára Petra Čecha z Chelsea. Ten podľa posledných informácií prehral svoj ​​boj s Thibautom Courtoisom a sezónu začne ako dvojka.

LIVERPOOL: Tréner Brendan Rodgers sľúbil, že do konca prestupového obdobia ešte posilní Liverpool o jedného svetového útočníka. V tejto súvislosti sa najčastejšie skloňujú mená Radamela Falcaa a Edinsona Cavaniho.

EVERTON:  FC Everton sa zrejme bude musieť nejaký čas zaobísť bez stredopoliara Rossa Barkleyho. 20-ročný Angličan utrpel na piatkovom tréningu zranenie a vyradiť ho môže až na šesť týždňov.

CRYSTAL PALACE: Za náhlym odchodom trénera Tonyho Pulisa z Crystal Palace stálo okrem iného aj to, že sa s vedením klubu nemohol dohovoriť na podmienkach svojej novej zmluvy.