Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.8.)

nedeľa, 17. august 2014 10:12 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: PSG, Monako a Real Madrid sú kluby, ktoré sa intenzívne zaujímajú o českého brankára Petra Čecha z Chelsea. Ten podľa posledných informácií prehral svoj ​​boj s Thibautom Courtoisom a sezónu začne ako dvojka.

REAL MADRID: Real Madrid chce predať stredopoliara Samira Khediru do Arsenalu a dokonca je ochotný akceptovať nižšiu cenu, než akú si žiadal ešte pred niekoľkými týždňami.

REAL MADRID: Realu Madrid by v prvom zápase o španielsky Superpohár proti Atleticu Madrid mohli chýbať Gareth BalePepe. Obaja hráči Bieleho baletu majú menšie zdravotné ťažkosti a netrénujú s tímom.

FC BARCELONA: Barcelona podľa očakávania dosiahla dohodu s Javierom Mascheranom a argentínsky defenzívny univerzál je teraz v španielskom veľkoklube viazaný až do roku 2018. Nová zmluva obsahuje aj výkupnú klauzulu, ktorá je stanovená na rovných 100 miliónov eur.

SEVILLA: Sevillu opustil Alberto Moreno, ktorý odišiel do Liverpoolu. Andalúzsky celok tak nutne zháňa náhradu, ktorú by sa mohol stať Benoit Trémoulinas z Dynama Kyjev.

CÓRDOBA: Luso zmešká úvod sezóny. Dvadsaťdeväťročný stredopoliar Córdoby si v príprave poranil lýtko na pravej nohe a čaká ho približne štvortýždňová pauza.