Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.8.)

nedeľa, 17. august 2014 11:32 | Autor: Dávid Lech

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.8.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (17.8.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie je v plnom prúde a prestupových špekulácií je vo svete každý deň neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších.

Liverpool stále poškuľuje po Falcaovi

FC Liverpool sa naďalej snaží zaplátať dieru po odchode Luisa Suareza a „vyvoleným“ útočníkom by mal byť Radamel Falcao z AS Monaca. Kolumbijský útočník má ale údajne záujem prestúpiť do Realu Madrid. V médiách sa skloňuje aj možný príchod Edinsona Cavaniho z PSG.

Khedira možnou posilou Arsenalu

Španielsky veľkoklub Real Madrid už ďalej neráta so službami Samiho Khediru. Nemecký reprezentant by mal metropolu Španielska čoskoro opustiť, namierené to má údajne do Arsenalu, špekuluje sa aj o možnosti odchodu do konkurenčnej Chelsea.

Petr Čech na odchode?

Na údajnom odchode z Chelsea Londýn je český brankár Petr Čech, ktorý prehral boj o pozíciu jednotky s Thibautom Courtoisom. Záujem o jeho služby majú v Paríži Saint-Germain, Reale Madrid a taktiež v AS Monako.

Louis Van Gaal nespokojný s niektorými hráčmi

Holandský tréner Manchestru United Louis Van Gaal nie je spokojný s trojicou Nani, Anderson a Zaha. Spomínaný hráčsky trojlístok údajne „červení diabli“ nepotrebujú. O prvého menovaného sa zaujíma Sporting Lisabon, portugalský celok by rád priviedol Naniho do svojho tímu na hosťovanie.

Agger v hľadáčiku Atletica

Anfield Road podľa všetkého opustí 29-ročný obranca Daniel Agger, ktorý to má údajne namierené do tímu španielskeho majstra z Atletica Madrid.

Hoffenheim Firmina nepredá pod 25 miliónov

Stredopoliar Roberto Firmino je na odchode z tímu 1899 Hoffenheim. Eminentný záujem o neho má Inter Milano, nemecký klub však svojho hráča nechce predať pod sumu 25 miliónov eur.

S QPR sa zrejme rozlúči Cesar

Benfica Lisabon sa na začiatku Primeira Ligy snaží posilniť na brankárskom poste a s vedením Queen Park Rangers začala jednať ohľadom prestupu brazílskeho brankára Julia Cesara.