Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.8.)

pondelok, 18. august 2014 06:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a CHELSEA: O obrancu Mehdi Benatiu z AS Rím je na ostrovoch veľký záujem. Vedľa Chelsea si na marockého beka teraz robí zálusk aj Manchester United. Ten za neho ponúka asi 24 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: Red Devils sa nevzdávajú nádeje na kúpu obrancu Marcosa Roju zo Sportingu Lisabon. Portugalský celok chce však na oplátku krídelníka Naniho.

MANCHESTER CITY: Brankár Joe Hart v Manchestri City vyhral svoj ​​minisúboj s Willym Caballeroem a na začiatku sezóny by mal začať ako jednička.

LIVERPOOL: Liverpool sa netají svojím záujmom o kolumbijského útočníka Radamela Falcaa z Monaka, ktorý by ale preferoval skôr presun do Realu Madrid.

LIVERPOOL: Liverpool je pripravený minúť 59 miliónov libier a priviesť do svojho kádra stredopoliara Alexa Songa z Barcelony a útočníka Edinsona Cavaniho z PSG.

MANCHESTER UNITED a ARSENAL: Kouč Carlo Ancelotti z Realu Madrid odkázal do Anglicka, že Angel di María ani Sami Khedira nie sú na predaj. Prvého menovaného v posledných týždňoch lanári Manchester United, toho druhého Arsenal.

ARSENAL: Tréner Arséne Wenger chce vyjednávať s PSG o možnom prestupe mladého záložníka Adriena Rabiota.

ARSENAL: Útočník Samuel Eto'o po odchode z Chelsea stále nemá nový angažmán a novo prišiel s informáciou, že by si rád zahral pod vedením Arséna Wengera v Arsenale.

ASTON VILLA: Záložníkovi Karimu El Ahmadimu sa cnie po domove a prosí vedenie Aston Villy, aby sa mohol vrátiť späť do Holandska, odkiaľ na Villa Park v roku 2012 prišiel.