Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.8.)

pondelok, 18. august 2014 06:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Uruguajský futbalista Luis Suarez by mal absolvovať debut v drese FC Barcelona už v dnešnom prípravnom dueli proti mexickému Leonu. 

FC BARCELONA: Liverpool je pripravený minúť 59 miliónov libier a priviesť do svojho kádra stredopoliara Alexa Songa z Barcelony a útočníka Edinsona Cavaniho z PSG.

REAL MADRID: Anglický Liverpool sa netají svojím záujmom o kolumbijského útočníka Radamela Falcaa z Monaka, ktorý by ale preferoval skôr presun do Realu Madrid.

REAL MADRID: Kouč Carlo Ancelotti z Realu Madrid odkázal do Anglicka, že Angel di María ani Sami Khedira nie sú na predaj. Prvého menovaného v posledných týždňoch lanári Manchester United, toho druhého Arsenal.

ATLÉTICO MADRID: Záložník José Manuel Jurado by sa mohol zo Spartaka Moskva vrátiť do madridského Atlética, ktoré už malo moskovský celok kontaktovať.

ATLÉTICO MADRID: Bayernu Mníchov sa dlhodobo zranil Javi Martínez, za ktorého chce mníchovský veľkoklub priviesť zodpovedajúcu náhradu. Kouč Pep Guardiola by podľa španielskych médií rád získal Diega Godina z madridského Atlética.