Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.8.)

utorok, 19. august 2014 06:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: "Máme na to, aby sme titul obhájili. Bude to však náročné, pretože konkurencia v Premier League je z roka na rok väčšia. Vyhrať ligu môže v súčasnosti päť až šesť tímov," nechal sa počuť kouč Citizens Mauel Pellegrini

MANCHESTER CITY: Manchester City ponúkol novú päťročnú zmluvu útočníkovi Edinovi Džekovi a hráč ju zrejme podpíše tento týždeň.

MANCHESTER UNITED: Manchester United v súčte s prestupovou čiastkou a hráčovým platom možno vynaloží až 100 miliónov libier na príchod záložníka Angela Di Mariu z Realu Madrid.

LIVERPOOL: S Danielom Aggerom sa už príliš nepočíta v Liverpoole a dánsky stopér má voľnú cestu k odchodu. O skúseného zadáka údajne prejavilo záujem Atlético Madrid. Dávnejšie sa spomínala aj Barcelona.

CHELSEA: Senegalský útočník Demba Ba odišiel v lete z Chelsea do tureckého Besiktasu Istanbul a podľa svojich slov tak urobil kvôli kontroverznému trénerovi José Mourinhovi.

CHELSEA: Talentovaný stredopoliar anglického klubu Chelsea Londýn Josh McEachran bude do konca sezóny hosťovať vo Vitesse Arnhem.

CHELSEA: Nemecký futbalista Marko Marin odchádza z Chelsea Londýn na ročné hosťovanie do talianskej Fiorentiny.

CHELSEA a ARSENAL: Sami Khedira je údajne na odchode z Realu Madrid a jeho ďalším domovom by mohol byť Londýn. Podľa špekulácií majú o nemeckého stredopoliara záujem Arsenal a Chelsea.

SOUTHAMPTON: Tréner Southamptonu Ronald Koeman ponúkne osem miliónov libier za stredopoliara Alvara Gonzaleza z Lazia Rím.