Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.8.)

utorok, 19. august 2014 06:57 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Manchester United v súčte s prestupovou čiastkou a hráčovým platom možno vynaloží až 100 miliónov libier na príchod záložníka Angela Di Mariu z Realu Madrid.

REAL MADRID: Sami Khedira je údajne na odchode z Realu Madrid a jeho ďalším domovom by mohol byť Londýn. Podľa špekulácií majú o nemeckého stredopoliara záujem Arsenal a Chelsea.

FC BARCELONA: Brazílsky reprezentant Neymar dostal niekoľko dní pred začiatkom španielskej ligy od lekárov Barcelony povolenie hrať zápasy. V noci už stihol absolvovať prípravný zápas s Club Leon, v ktorom strelil dva góly. Pozrite si ich tu a tu.

ATLÉTICO MADRID: S Danielom Aggerom sa už príliš nepočíta v Liverpoole a dánsky stopér má voľnú cestu k odchodu. O skúseného zadáka údajne prejavilo záujem po Barcelone aj Atlético Madrid.

ATLÉTICO MADRID: Jan Oblak len pred niekoľkými týždňami zamieril z Benfiky Lisabon do Atlética Madrid, no druhá strana teraz prišla s informáciou, že by mal slovinský brankár zamieriť späť do lisabonského celku. Úradujúci španielsky majster ale takéto tvrdenie popiera a dokonca poslal Benfike oficiálnu sťažnosť.

RAYO VALLECANO: Derek Boateng sa iba v júni na rok upísal Rayu Vallecano, no za španielsky celok hrať nebude. Ghanský stredopoliar sa s vedením klubu dohodol na okamžitom ukončení spolupráce.