Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.)

streda, 20. august 2014 07:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Portugalský klub Sporting Lisabon sa dohodol s Manchestrom United na prestupe obrancu Marcosa Roju. "Červení diabli" zaplatia za Argentínčana odstupné dvadsať miliónov eur.

MANCHESTER CITY: Bruno Zuculini za sebou má vydarenú prípravu v Manchestri City, no napriek tomu odchádza na hosťovanie. Argentínsky stredopoliar sa sťahuje do španielskej Valencie.

ARSENAL: Kononieri uhrali na horúcej tureckej pôde v Istanbule bezgólovú remízu s miestnym Besiktasom. K účasti v Lige Majstrov im tak stačí akákoľvek domáca výhra.

LIVERPOOL: Liverpool má stále záujem o útočníka Radamela Falcaa z Monaka, no o jeho služby súperia s Juventusom Turín.

ARSENAL: Arsenal chce za šesť miliónov libier kúpiť z Olympiakosu Pireus obrancu Kostasa Manolasa.

EVERTON, TOTTENHAM a MAN UNITED: Barcelona je ochotná pustiť stredopoliara Alexa Songa zadarmo na ročné hosťovanie. Záujem už prejavili anglické kluby Everton, Tottenham aj Manchester United.

QEENS PARK RANGERS: QPR zrejme čoskoro privedie na hosťovanie krídelníka Eduarda Vargasa z Neapola.

SWANSEA: Do Swansea má z Neapola namierené za osem miliónov libier stredný obranca Federico Fernandez.

CRYSTAL PALACE: Už len maximálne dva dni budú fanúšikovia Crystal Palace čakať na meno nového manažéra, ktorý na lavičke nahradí Tonyho Pulisa. Vedenie londýnskeho klubu rokovalo s Malkym MacKayom a Timom Sherwoodom. Favoritom je údajne prvý menovaný.

HULL: Hull je podľa anglických médií najnovším záujemcom o Vincenta Aboubakara. Útočník Lorientu údajne stojí jedenásť miliónov eur.