Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.8.)

streda, 20. august 2014 07:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Barcelona je ochotná pustiť stredopoliara Alexa Songa zadarmo na ročné hosťovanie. Záujem už prejavili anglické kluby Everton, Tottenham aj Manchester United.

ATLÉTICO MADRID: Bayern Mníchov sa podľa španielskych médií snaží získať obrancu Atlética Madrid Diega Godina. 28-ročný Uruguajčan má v kontrakte výkupnú klauzulu vo výške 36 miliónov eur.

ATLÉTICO MADRID a RAYO:Leo Baptistão len pred rokom odišiel z Raya Vallecano do Atlética Madrid, avšak už teraz sa nádejný útočník vracia späť na ročné hosťovanie. Cieľom návratu je pre Baptistãa predovšetkým získavanie hernej praxe.

BILBAO: Athletic Bilbao uhralo v kvalifikácii LM prijateľnú remízu 1:1 na ihrisku talianskeho Neapola.

VALENCIA a SEVILLA: Úspešnú lekársku prehliadku má za sebou Ever Banega, ktorému v odchode z Valencie do Sevilly tak už teraz naozaj nič nebráni. Andalúzsky celok za reprezentanta Argentíny zaplatí 2,5 milióna eur.

VALENCIA: Bruno Zuculini za sebou má vydarenú prípravu v Manchestri City, no napriek tomu odchádza na hosťovanie. Argentínsky stredopoliar sa sťahuje do španielskej Valencie.

SD EIBAR:Derek Boateng po odchode z Raya Vallecano zamieril do iného celku Primery División. Skúsený ghanský záložník sa dohodol na jednoročnom kontrakte s nováčikom SD Eibar.