Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.8.)

piatok, 22. august 2014 08:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Pred začiatkom sezóny nemá Diego Simeone vôbec veľké oči. „Nie sme ako Barcelona alebo Real. Nemôžeme vyhodiť 80 miliónov za jedného hráča. Bude to veľmi ťažké. Atlético je šampión, ale už nemá tých istých hráčov.“ avizoval novinárom.

REAL MADRID: Celkom reálne začína vyzerať odchod Ángela Di Mariu. Argentínčan nechce predĺžiť zmluvu a možno si vybojuje prestup. V hre je stále PSG a Manchester United.

REAL MADRID: Dobrou správou pre Biely balet je určite zdravotný stav Cristiana Ronalda, ktorý je pripravený na dnešnú odvetu superpohára proti Atléticu Madrid. Tréner Carlo Ancelotti na tlačovej konferencii avizoval aj možné zmeny v zostave.

BARCELONA: Napriek zákazu nakupovať sa Barça zásobuje vopred. Údajne už kúpila pravého obrancu Douglasa zo São Paula, ale musí ho do roku 2015 nechať na hosťovaní v doterajšom klube.

VALENCIA: Španielsky forward Álvaro Negredo sa možno nezmestí do zostavy Manchestru City, čo vzbudzuje záujem. Valencia sa popri ňom zaujíma o viacerých hráčov.

SEVILLA: Francúzsky útočník Kevin Grameiro si nezahrá minimálne šesť týždňov. Nútenú pauzu mu „pripravili“ problémy s kolennými väzmi.

VILLARREAL: Žlté ponorky v play-off Európskej ligy žiaria optimizmom. Tréner Marcelinho je presvedčený, že tím má na návrat do pohárovej Európy. Prvý zápas na pôde kazašskej Astany bezpečne zvládol a vyhral 3:0.

ESPANYOL: Skúsený kapitán Sergio García predĺžil zmluvu do leta 2018. To by mohlo znamenať, že barcelonský rodák ukončí kariéru v Espanyole.

CELTA VIGO: 28-ročný brankár Sergio Álvarez Conde podpísal Celte predĺženie zmluvy do konca sezóny 2015/16.

CÓRDOBA: Obranca José Ángel Crespo na jeden rok opúšťa Bolognu a bude hosťovať na juhu Pyrenejského polostrova.