Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.8.)

sobota, 23. august 2014 10:45 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Zajtra Kataláncov čaká zápas prvého kola proti Elche a chýbať by v ňom mal Pedro. Trápi ho črevná chrípka a v posledných dňoch s mužstvom netrénoval.

BARCELONA: Na tlačovej konferencii vyvrátil Dani Alves všetky správy o jeho vôli odísť z Barcelony. „Príde deň, kedy budem musieť odísť, ale ešte nenastal.“ povedal novinárom. Zároveň prezradil, že sa teší na prácu pod vedením Luisa Enriqueho.

BARCELONA: V zajtrajšom zápase proti Elche možno nenastúpi ani Neymar. V poslednom čase má problémy s členkom.

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros vstúpili do novej sezóny viac než úspešne. Po remíze na pôde Realu Madrid 1:1 vyhrali doma 1:0 a stali sa víťazmi Superpohára. Hrdninom zápasu sa stal Mario Mandžukić.

REAL MADRID: Rozruch na futbalovej scéne spôsobil Sami Khedira, ktorý odmietol predĺžiť zmluvu. Realu je však stále zaviazaný jeden rok, takže jeho osud ostáva veľmi nejasný.

VALENCIA: 27-ročný Meixčan Juan Cuadrado možno na rok opustí Španielsko a odíde na hosťovanie do holandského PSV.

ELCHE: Rumunský obranca Cristian Sapunaru sa dohodol s vedením na predčasnom rozviazaní kontraktu a začína si hľadať nové pôsobisko.