Main Content

Hokej: Lelkeš sa po neúspešnej skúške v Slavii vrátil do Nitry

sobota, 23. august 2014 15:05 | Autor: TASR

Nitra 23. augusta (TASR) - Hokejový útočník Richard Lelkeš napokon zostane v extraligovej Nitre. Po neúspechu na skúške v Slavii Praha sa dohodol s vedením úradujúceho slovenského vicemajstra na novej zmluve. Informoval o tom internetový portál Hokejportal.net.

Trenčiansky odchovanec bol jedným z hlavných ťahúňov Nitry v uplynulých vyraďovacích bojoch, keď v 16 zápasoch nazbieral 13 bodov za sedem gólov a šesť asistencií. Predtým v základnej časti Tipsport extraligy strelil v 22 stretnutiach šesť gólov a pridal štyri asistencie. V minulom ročníku obliekal aj dres ŠHK 37 Piešťany a bieloruského tímu Šachťor Soligorsk.

Okrem 27-ročného Lelkeša by mal tím spod Zobora vystužiť svoj káder v blízkej budúcnosti aj o ďalších hráčov. "Od pondelka sa k tímu pripojí mladý obranca Pavlíček, ktorý sa doteraz pripravoval s 'dvadsiatkou'. Opäť sme obnovili aj rokovania so Slovanom o príchode Richarda Mráza, ktorého chceme získať späť do nášho tímu," povedal pre Hokejportal.net podpredseda predstavenstva a riaditeľ HK Nitra Ján Plandora.