Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.)

pondelok, 25. august 2014 10:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

ATLÉTICO MADRID: Inter Miláno je ochotný uvoľniť záložníka Ricarda Álvareza. Madridčania ho chceli priviesť na hosťovanie, ale druhá strana trvá na prestupe za 12 miliónov eur.

REAL MADRID: Biely balet sa rozhodol, že Samiho Khediru nepustí. Nemec odmietol predĺžiť zmluvu, no ešte je na rok zaviazaný.

REAL MADRID: Ángel Di Maria sa už rozlúčil s madridským klubom a je pripravený na prestup. Hoci ešte nič nie je oficiálne, mal by posilniť Manchester United.

SEVILLA: Pre hráčov Los Rojiblancos zápas s Valenciou vôbec nedopadol dobre. Okrem brankára Beta si stehenný sval zranil aj Vicente IborraAkeixovi Vidalovi pribudol šrám na tvári.

GETAFE: Kufre si balí 29-ročný útočník Adrián Colunga, ktorý posilní účastníka druhej najvyššej anglickej súťaže, Brighton & Hove.

ELCHE: 25-ročný obranca José Ángel Alonso sa dohodol s vedením na predĺžení zmluvy do konca sezóny 2016/17.

EIBAR: Nováčik súťaže si hneď v prvom kole pripísal slušný úlovok. Na svojom štadióne vybojoval tri body proti Realu Sociedad. Víťazstvo 1:0 zariadil záložník Javier Lara.