Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.8.)

pondelok, 25. august 2014 10:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Zatiaľ čo manažér Manuel Pellegrini chce, aby James Milner predĺžil zmluvu, anglický futtbalista váha.

LIVERPOOL & EVERTON: Presadiť sa do zostavy The Reds nebude pre Samuela Eto’oa vôbec jednoduché a údajne už rokuje aj s Evertonom.

MANCHESTER UNITED: Do Juventusu údajne putovala ďalšia ponuka na Artura Vidala. Jej výška síce známa nie je, ale hovorí sa aj o jednom hráčovi, ktorý by mohol prísť v rámci kompenzácie.

MANCHESTER UNITED: Zverenci Louisa Van Gaala si nezlepšili reputáciu ani v druhom ligovom zápase a remizovali na pôde Sunderlandu 1:1. Gól hotí strelil Juan Mata.

TOTENHAM & HULL CITY: V Tottenhame Michael Dawson vypadol zo základnej zostavy, ale priviesť do svojho tímu si ho praje Steve Bruce.

ARSENAL: Kanonieri zvažujú kúpu 25-ročného obrancu Tobyho Alderveirelda z Atlética Madrid.

ARSENAL: Prestup do talianskej Serie A je v prípade Lukasa Podolskeho stále pravdepodobnejší. Záujem už nejaví len Juventus, ale aj AS Rím.

CRYSTAL PALACE: Na pozíciu nového manažéra favorizujú Allyho McCoista asi len novinári. Lodivod škótskych Rangers uviedol, že nie je v kontakte s predstaviteľmi anglického klubu.

MANCHESTER CITY vs LIVERPOOL: Už dnes sa fanúšikovia anglického futbalu môžu tešiť na atraktívny súboj majstra s vicemajstrom. V ligovom zápase na pôde Citizens vyhral Liverpool naposledy v sezóne 2008/09.