Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.8.)

piatok, 29. august 2014 10:59 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (29.8.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.8.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Útočník Diego Costa si na tréningu zranil stehenný sval a je možné, že Londýnčanom bude nejaký čas chýbať.

CHELSEA: Záložník Marco van Ginkel mal odísť na hosťovanie do AC Milána, no napriek dohode sa rozhodol ostať v Chelsea a pokúsi sa prebiť do zostavy.

CHELSEA: Okrem iného sa AC Miláno snaží priviesť aj Fernanda Torresa. Hráčov agent je s jednaním spokojný a možnosť hosťovania v talianskom klube považuje za veľmi reálnu.

ARSENAL: Z Borussie Dortmund sa Arsenal pokúsi priviesť gréckeho stopéra Sokratisa. Mužstvá ale majú zatiaľ diametrálne odlišné predstavy o cene. Londýnsky klub ponúka 15 miliónov eur, Vestfálčania chcú až 25.

MANCHESTER UNITED: Ajax Amsterdam by pustil do Manchestru 24-ročného obrancu Daleyho Blinda, ale chce zaňho minimálne 20 miliónov libier.

MANCHESTER UNITED: 25-ročný záložník Tom Cleverley chce údajne počkať do konca sezóny na vypršanie zmluvy a potom z Old Trafford odíde ako voľný hráč.

MANCHESTER UNITED: V zostave by sa ešte mali udiať nejaké výrazné zmeny, čo znamená koniec pre niektorých hráčov. Jedným z nich je Japonec Shinji Kagawa. Ofenzívneho záložníka chce FC Valencia aj Borussia Dortmund.

MANCHESTER UNITED & CRYSTAL PALACE: The Eagles by mali v blízkej dobe získať Wilfrieda Zahu. 21-ročný krídelník sa preslávil práve v tomto klube a potom sa začal u Red Devils strácať.

LIVERPOOL & QPR: Ľavý obranca Jack Robinson prestúpil z Liverpoolu do Queens Park Rangers, no ročník 2014/15 ešte odohrá na hosťovaní v Huddersfielde.

SOUTHAMPTON: Uruguajský ofenzívny záložník Gaston Ramírez podľa niektorých zdrojov dohaduje prestup do Sevilly.

SWANSEA CITY: 25-ročný Kórejčan , Ki Sung-Yueng, podpísal so Swans zmluvu do leta 2018.

HULL CITY: Premožiteľ Trenčína v Európskej lige nebude pokračovať v hlavnej súťaži. The Tigers po prehre v Lokerene 0:1 doma vyhrali 2:1, no gól strelený vonku rozhodol o postupe belgického klubu.

SUNDERLAND: Na Stadium of Light smeruje posila z Interu Miláno. Kluby sa dohodli na ročnom hosťovaní stredopoliara Rickyho Álvareza v Anglicku.

SUNDERLAND: The Black Cats nezískajú obrancu Tobyho Alderweirelda z Atlética Madrid, a tak už poslali ponuku 6 miliónov libier za Virgila van Dijka zo Celticu Glasgow.