Main Content

Futbal-EL: Sparťan Vacek po žrebe:"Súboje so Slovanom budú skvelé pre fanúšikov"

piatok, 29. august 2014 16:05 | Autor: TASR

Bratislava 29. augusta (TASR) - Reakcie futbalistov Kamila Vacka a Pavla Kadeřábka zo Sparty Praha na piatkový žreb skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2014/2015:

Kamil Vacek, stredopoliar AC Sparta Praha (zdroj: www.sparta.cz):

"Nečaká nás nič jednoduché, všetky tri tímy majú svoju kvalitu. Za to, že sme sa vyhli exotickým destináciám, som skutočne rád. Naopak, veľmi som si želal mužstvo z Anglicka, to ma trochu mrzí. Neapol má veľmi silné mužstvo, budú to ťažké zápasy. Tamojšie prostredie je tam vyložene futbalové. Keď sa tam hrá zápas, život v meste sa akoby zastaví, všetci žijú futbalom. Majú obrovský štadión, na ktorom vždy býva veľa fanúšikov. Súboje so Slovanom budú skvelé najmä pre fanúšikov, takže už preto dúfam, že ich zdoláme tak, ako tomu bývalo v minulosti. Som presvedčený, že máme na to, aby sme zo skupiny postúpili."

Pavel Kadeřábek, obranca AC Sparta Praha (zdroj: www.sparta.cz):

"Modlil som sa, aby sme nedostali súperov z ďalekých krajín. Teším sa na zápasy so Slovanom, najmä kvôli trénerovi Strakovi a niekoľkým českým hráčom, ktorí v Bratislave pôsobia. Skupina je otvorená a rozhodne hrateľná. Verím, že máme šancu postúpiť a určite sa o ňu pobijeme."