Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.9.)

utorok, 2. september 2014 09:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (2.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Novou tvárou v drese anglického giganta Manchester United sa stal Radamel Falcao. Kolumbijský kanonier prichádza na Old Trafford na sezónne hosťovanie z francúzskeho AS Monako. Viac sa dozviete tu >>>

MANCHESTER UNITED: Z Manchestru United naopak odchádzajú Chicharito Hernandez, ktorý mieri na ročné hosťovanie do Realu Madrid a Danny Welbeck, ktorý sa stáva posilou Arsenalu. O prestupe Hernandeza do Realu Madrid sa dozviete viac tu. O Welbeckovom transferi do Arsenal tu.

MANCHESTER UNITED: Poslednou posilou, ktorú sa podarilo včera Manchestru United uloviť je holandský reprezentačný obranca Daley Blind z Ajaxu Amsterdam. Viac podrobností o tomto prestupe nájdete tu >>>

MANCHESTER CITY: Mužstvo úradujúceho majstra Angicka opúšťa Micah Richards, ktorý mieri na ročné hosťovanie do Fiorentiny. Klub opúšťa aj kanonier Negredo, ktorého získala na hosťovanie španielska Valencia. Viac info tu >>>

CHELSEA: Matej Delač pred mesiacom predĺžil zmluvu s Chelsea, no v londýnskom klube je však na brankárskom poste veľká konkurencia. Mladý chorvátsky gólman tak odchádza inam a sezónu dochytá na hosťovaní v druholigovom francúzskom Arles.

TOTTENHAM: Francúzsky defenzívny stredopoliar Benjamin Stambouli sa stal novou posilou futbalistov Tottenhamu Hotspur. Anglický klub ho získal z Montpellieru za zatiaľ nezverejnenú sumu.

ASTON VILLA: Marocký futbalista Karim El Ahmadi ukončil svoje pôsobenie v Aston Ville a vrátil sa do Feyenoordu. S holandským klubom podpísal trojročnú zmluvu. 

STOKE CITY: Vysokú daň možno zaplatí Stoke za výhru 1: 0 na pôde Manchestru City. Zo zápasu si odniesol poranené kolenné väzy nigérijský útočník Peter Odemwingie, ktorý by mohol vyústiť až v koniec sezóny pre afrického futbalistu.

WEST HAM a HULL: Mohamed Diam mení v Anglicku zamestnávateľa. 27-ročný senegalský stredopoliar prestúpil z West Hamu do Hullu.

HULL: Uruguajský útočník Abel Hernandez prestúpil z Palerma do Hull City. Finančné podrobnosti transferu nezverejnili, no podľa britských médií ide o čiastku prevyšujúcu osem miliónov libier.

HULL & NEWCASTLE:  Hull hlási aj druhú zaujímavú posilu. Na ročné hosťovanie sa mu podarilo získať z Tottenhamu francúzskeho reprezentanta Hatema Ben Arfu. Viac info tu >>>

SWANSEA: Španielsky klub Espanyol Barcelona získal Joseho Caňasa, s ktorým Swansea City po vzájomnej dohode ukončil kontrakt. S novým zamestnávateľom podpísal španielsky stredopoliar trojročný kontrakt.