Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.9.)

utorok, 2. september 2014 08:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (2.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: V posledný deň letného prestupového obdobia sa síce Realu Madrid nepodarilo uloviť Radamela Falcaa, ktorý odišiel na ročné hosťovanie do Manchestru United, no práve z Old Traffordu priviedol tiež formou hosťovania šikovného mexického kanoniera Chicharita Hernandeza. Viac info nájdete tu >>

VALENCIA: Výraznú posilu do ofenzívy hlásia Netopieri z Valencie. Klub sa posilnil na ročné hosťovanie o útočníka Manchestru City Alvara Negreda. Viac info o tomto prestupe nájdete tu >>>

VALENCIA: Fredy Guarín
sa z Interu Miláno do Valencie sťahovať nebude. Oba kluby sa totiž nedokázali dohodnúť na transfere kolumbijského stredopoliara.

VALENCIA: Jonathan Viera nedostal príliš priestoru vo Valencii. Vlani hosťoval v Rayu a teraz španielsky klub opúšťa definitívne. Ofenzívny stredopoliar prestúpil do Standardu Liège.

VALENCIA: Hélder Postiga nefiguroval v ďalších plánoch Valencie a v španielskom klube končí. Vedenie sa rozhodlo s portugalským útočníkom rozviazať zmluvu.

ESPANYOL: Espanyol Barcelona získal Joseho Caňasa, s ktorým účastník anglickej Premier League Swansea City po vzájomnej dohode ukončil kontrakt. S novým zamestnávateľom podpísal španielsky stredopoliar trojročný kontrakt. 

CÓRDOBA: Fede Vico končí nepodarené pôsobenie v Anderlechte a vracia sa do vlasti. Mladý španielsky stredopoliar znovu oblečie dres Córdoby, kde bude hosťovať.

GETAFE: Španielsky obranca Rafael Lopez sa stal novou posilou Paderbornu. Do tímu nováčika nemeckej bundesligy prichádza ako voľný hráč po tom, ako mu vypršala zmluva so španielskym Getafe.

GETAFE: V Španielsku bude tento rok hrať Naldo. Brazílsky obranca talianskeho Udinese zamieril na hosťovanie do Getafe.