Main Content

Správy dňa z NHL a KHL (2.9.)

utorok, 2. september 2014 08:08 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL a KHL (2.9.)
Správy dňa z NHL a KHL (2.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín.

NHL

WASHINGTON: New Jersey Devils, Montreal Canadiens a Philadelphia Flyers. To sú tri tímy, ktoré sa v súčasnosti uchádzajú o služby forwarda Dustina Pennera. Kanadský útočník naposledy obliekal dres Washingtonu Capitals s ktorým sa nedohodol na predĺžení kontraktu.

DETROIT: Hviezdny útočník Detroitu Red Wings Pavel Dacjuk potvrdil pred ruskými médiami svoj zámer ukončiť svoju kariéru v drese jeho rodného celku z Avtomobilistu Jekaterinburg. Jeden z najtechnickejších hokejistov histórie najrýchlejšej hry sveta ale najprv hodlá splniť svoje záväzky vyplývajúce z jeho zámorského kontraktu, v drese „červených krídel“ by mal podľa svojej súčasnej zmluvy absolvovať ešte tri sezóny.

DETROIT: Vedenie Detroitu Red Wings sa naďalej nedokáže dohodnúť na novom kontrakte s obrancom Dannym DeKeyserom. Americký bek je ale údajne so svojím zamestnávateľom intenzívne v kontakte a spoločná dohoda je už na spadnutie.

KHL

SLOVAN: Defenzívne rady HC Slovan Bratislava krátko pred novou sezónou vystuží bek Tomáš Starosta. Slovenský reprezentačný obranca naposledy hájil farby ruskej Jugry Chanty-Mansijsk.

ZÁHREB: Útočník Brock Trotter uspel na skúške v Medveščaku Záhreba a s chorvátskym účastníkom Kontinentálnej hokejovej ligy sa dohodol na ročnej spolupráci.