Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.9.)

streda, 3. september 2014 07:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (3.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Krídelník Realu Madrid Cristiano Ronaldo tvrdí, že útočník Radamel Falcao bude pre Manchester United fantastická posila. Falcao bude na Old Trafford zarábať 350 tisíc libier týždenne.

MANCHESTER UNITED a ASTON VILLA: Stredopoliar anglického klubu Manchester United Tom Cleverley odchádza na ročné hosťovanie do Aston Villy.

CHELSEA: Obranca Cesar Azpilicueta predĺžil zmluvu s anglickým klubom Chelsea Londýn o ďalších päť rokov. Španielsky reprezentant prišiel na Stamford Bridge v roku 2012.

LIVERPOOL a QUEENS PARK RANGERS: Prestup útočníka Fabia Boriniho z Liverpoolu do QPR stroskotal na hráčových premrštených platových nárokoch.

SOUTHAMPTON: Anglický klub FC Southampton posilnili belgický reprezentačný obranca Toby Alderweireld a senegalský krídelník Sadio Mane

HULL CITY: Brankár Hullu Steve Harper možno náhle ukončí hráčsku kariéru, pretože dostal ponuku stať sa trénerom Carlisle United v League Two.

PREMIER LEAGUE: Hoci útočník Jermain Defoe v pondelok pricestoval do Anglicka, nepodarilo sa mu nájsť angažmán v Premier League a zostane v Toronte.

PREMIER LEAGUE: Wembley očakáva v dnes večer proti Nórsku najnižšiu návštevu na domáci zápas anglickej reprezentácie v histórii.