Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.9.)

streda, 3. september 2014 07:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Brankár nemeckej reprezentácie Marc-Andre ter Stegen opäť trénuje. Hráč Barcelony absolvoval po štrnásťdňovej pauze spôsobenej zranením chrbta minulý týždeň individuálny tréning.

FC BARCELONA:Daniel Alves hrá svoju poslednú sezónu v drese Barcelony. Brazílsky obranca má zmluvu do konca júna 2015 a vedenie katalánskeho klubu oznámilo, že s hráčom nový kontrakt nepodpíše.

REAL MADRID: Krídelník Realu Madrid Cristiano Ronaldo tvrdí, že útočník Radamel Falcao bude pre Manchester United fantastická posila.

REAL MADRID: Nemecku bude v zápasoch s Argentínou a Škótskom chýbať Sami Khedira. Stredopoliar Realu Madrid si poranil stehenný sval.

VALENCIA: Valencia mala v lete veľký záujem o stredopoliara Benfiky Enza Péreza a služieb argentínskeho reprezentanta sa nevzdáva. Španielskemu klubu sa v auguste nepodarilo transfer dojednať, k rokovaniam sa však chce vrátiť v januári.

REAL SOCIEDAD:Gerónimo Rulli v lete prišiel do Realu Sociedad, ale na svoj ligový debut medzi žrďami baskického klubu si bude musieť ešte počkať. 22-ročný gólman má zlomeninu nohy a už sa podrobil operácii. Mimo hru bude minimálne tri mesiace.