Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.9.)

štvrtok, 4. september 2014 06:18 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (4.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United sa v januári vráti k prestupu stredopoliara Kevina Strootmana z AS Rím.

MANCHESTER UNITED: Bývalý obranca Manchestru United Paul Parker tvrdí, že kapitán Wayne Rooney hrá tak zle, že by mal zostať na lavičke náhradníkov.

MANCHESTER UNITED: Guillermo Varela sa sťahuje z Anglicka do Španielska. Mladý obranca Manchestru United zamieril na hosťovanie do Realu Madrid, kde bude pôsobiť v treťoligovej rezerve.

LIVERPOOL: Liverpool sa podľa niektorých anglických médií dohodol na podmienkach zmluvy s brankárom Victorom Valdésom, ktorý je po konci v Barcelone voľným hráčom. Reds ale možno s podpisom zmluvy počkajú až do novembra, pretože Valdes sa zotavuje zo zranenia kolena.

MANCHESTER CITY: Anglický obranca Micah Richards dal Fiorentine prednosť pred vylepšeným kontraktom s Manchestrom City.

CHELSEA: Thibaut Courtois sa v lete stal brankárskou jednotkou v Chelsea, s ktorou by mal spojiť ďalšiu časť kariéry. Belgický brankár s londýnskym klubom jedná o novom päťročnom kontrakte.

NEWCASTLE UNITED: Budúcnosť Alana Pardewa na lavičke Newcastlu možno závisí na najbližších zápasoch so Southamptonom a Hullom.

QUEENS PARK RANGERS: Queens Park Rangers sa k príchodu útočníka Jermaina Defoea možno vráti v januári.