Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.9.)

štvrtok, 4. september 2014 06:19 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (4.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Liverpool sa podľa niektorých anglických médií dohodol na podmienkach zmluvy s brankárom Victorom Valdésom, ktorý je po konci v Barcelone voľným hráčom. Reds ale možno s podpisom zmluvy počkajú až do novembra, pretože Valdes sa zotavuje zo zranenia kolena.

FC BARCELONA: Sergi Roberto spojí aj ďalšiu časť kariéry s Barcelonou. 22-ročný záložník má kontrakt len do konca sezóny, no v dohľadnej dobe by však malo dôjsť k jeho predĺženiu do júna 2019.

FC BARCELONA a REAL MADRID: Toni Kroos v lete prestúpil z Bayernu do Realu Madrid, údajne ale nechýbalo veľa a mohol obliekať dres Barcelony. Nemecký stredopoliar sa mal stať nástupcom Xaviho, ale proti jeho príchodu sa údajne vyslovil jeden z trénerov katalánskeho celku.

 REAL MADRID: Guillermo Varela sa sťahuje z Anglicka do Španielska. Mladý obranca Manchestru United zamieril na hosťovanie do Realu Madrid, kde bude pôsobiť v treťoligovej rezerve.

REAL MADRID:  Stredopoliar Realu Madrid Sami Khedira má zranený stehenný sval a podrobné vyšetrenie odhalilo trhlinu, ktorej liečenie zaberie šesť týždňov.

SEVILLA: Sevilla na svojom webe uviedla, že sa dohodla s Piotrom Trochowskim na ukončení zmluvy. Samotný hráč to ale popiera. "Mám platný kontrakt do konca júna 2015. Klub som o jeho ukončení nepožiadal a ani som neprijal zodpovedajúcu ponuku zo strany Sevilly.“