Main Content

Hokej: Školáci uvidia zápasy KHL aj v tejto sezóne

piatok, 5. september 2014 10:05 | Autor: TASR

Bratislava 5. septembra (TASR) - Hokejové zápasy bratislavského HC Slovan v KHL uvidí aj v tejto sezóne viac ako 1300 žiakov a študentov základných a stredných škôl v Bratislavskom kraji. Už štvrtý rok za sebou sa na duely najkvalitnejšej európskej hokejovej súťaže dostanú vďaka projektu Škola ide na Slovan.

"Projekt vedie k zdravému fandeniu a vytváraniu si vzťahu nielen ku klubu, ale aj k mestu a regiónu. Verím preto, že projekt sa bude za podpory klubu, samosprávy a ďalších partnerov ďalej rozvíjať," povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Pavol Frešo.

Základné a stredné školy v Bratislavskom kraji sa môžu do  projektu zapojiť prostredníctvom súťaže. Ako prví mali možnosť povzbudiť belasých vo vyhradenom sektore A12 študenti Strednej odbornej školy (SOŠ) na Ivánskej ceste. Vo štvrtok (4.9.) videli víťazstvo Slovana nad Medveščakom Záhreb.

Ako pripomenula tlačová tajomníčka BSK Veronika Bauchová, zážitkom pre chlapcov a dievčatá je nielen samotná účasť na zápase, ale aj to, že ich naň odvezie klubový autobus Slovana.

Projekt Škola ide na Slovan vznikol v spolupráci Bratislavského samosprávneho kraja a HC Slovan Bratislava pred štyrmi rokmi. Viac informácií o projekte je na stránke klubu HC Slovan Bratislava v časti "Komunita".