Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.9.)

sobota, 6. september 2014 10:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United bude aj v januári pravdepodobne pokračovať v míňaní miliónov. V hľadáčiku klubu sú stredopoliar Kevin Strootman z AS Rím a obranca Mats Hummels z Dortmundu.

MANCHESTER UNITED:Cristiano Ronaldo patrí k hlavným oporám Realu Madrid, no sám portugalský krídelník však sníva o návrate do Manchestru United."Milujem Manchester. Každý vie, že je to moja srdcová záležitosť. Jedného dňa by som sa rád vrátil," uviedol Ronaldo.

LIVERPOOL: Akonáhle sa brankár Victor Valdes zotaví zo zranenia kolena, podpíše vraj zmluvu s Liverpoolom. Liverpool si ale musí požiadať o výnimku, aby Valdes mohol za tím nastúpiť skôr ako v januári.

MANCHESTER UNITED aLIVERPOOL: O pätnásťročného nórskeho reprezentanta Martina Odegaarda sa zaujímajú giganti z Manchestru United a Liverpoolu.

CHELSEA: Chelsea pripravila pre svoju novú brankársku jedničku Thibauta Courtoisa predĺženie zmluvy, ktorú by mal belgický gólman podpísať po návrate z reprezentačnej prestávky. Na dvadsaťtriročného brankára údajne čaká päťročný kontrakt.

ARSENAL: Arsenalu sa v lete nepodarilo nahradiť Thomasa Vermaelena a preto možno krátkodobo angažuje 38-ročného kolumbijského veterána Maria Yepesa.

ARSENAL: Generálny manažér Schalke Horst Heldt poprel, že Arsenal sa v závere prestupového obdobia snažil kúpiť útočníka Klaasa-Jana Huntelaara.

NEWCASTLE: Anglický klub Newcastle United stratil na niekoľko mesiacov holandského špílmachra Siema de Jonga. Holanďan sa zranil na tréningu, keď utrpel svalové zranenie na pravom stehne.