Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.9.)

sobota, 6. september 2014 10:14 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Argentínsky útočník Lionel Messi sa úspešne zotavuje zo zranenia zadného stehenného svalu, pre ktoré nemohol nastúpiť v prípravnom zápase s Nemeckom. Zdravotný stav kanoniera Barcelony sa podľa vyjadrenia predstaviteľov katalánskeho veľkoklubu v posledných dňoch rapídne zlepšil.

FC BARCELONA: Brazílsky útočník Neymar rozhodol o víťazstve 1:0 nad Kolumbiou v priateľskom zápase a bol opäť za svoj výkon vychvaľovaný zo všetkých strán.

REAL MADRID: Španielsky klub a úradujúci európsky šampión Real Madrid ukončil sezónu 2013/2014 s čistým ziskom 38,5 milióna eur. V porovnaní s predchádzajúcou sezónou je to nárast o 4,4 percenta.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo patrí k hlavným oporám Realu Madrid, no sám portugalský krídelník však sníva o návrate do Manchestru United."Milujem Manchester. Každý vie, že je to moja srdcová záležitosť. Jedného dňa by som sa rád vrátil," uviedol Ronaldo.

SEVILLA: Zložitú situáciu v Seville má José Antonio Reyes. 31-ročný krídelník tento rok nepatrí do základnej zostavy trénera Unaia Emeryho a zatiaľ odohral len trinásť minút v zápase o Superpohár s Realom Madrid.

LEVANTE:Nikos Karabelas sa vrátil zo zrazu gréckej reprezentácie a začal s rehabilitáciou v Španielsku. Obranca Levante má zranený stehenný sval, problém si privodil už minulý týždeň v ligovom zápase s Athleticom.