Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (7.9.)

nedeľa, 7. september 2014 10:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (7.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (7.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Útočník Liverpoolu a anglickej reprezentácie Daniel Sturridge si poranil stehenný sval a mimo hry bude až do konca roka.

LIVERPOOL: Útočník Liverpoolu Mario Balotelli je opäť v problémoch. V priateľskom zápase s Wolverhamptonom, ktoré sa hralo bez divákov vraj šliapol na súpera.

MANCHESTER UNITED: Prestup Ángela di Maríu z Realu Madrid do Manchestru United stále púta pozornosť. Naposledy prezident Bieleho baletu Florentino Pérez vyhlásil, že argentínsky stredopoliar po vedení Realu žiadal rovnaký plat ako má Cristiano Ronaldo.

MANCHESTER UNITED: Juventus Turín plánuje v januári priviesť z Manchestru United stredopoliara Juana Matu.

MANCHESTER UNITED: Bývalý stredopoliar Manchestru United Paul Scholes víta príchod útočníka Radamela Falcaa, ale netuší, ako tréner Louis van Gaal všetky hviezdy poskladá v zostave.

MANCHESTER CITY: Brankár Joe Hart čoskoro podpíše nový päťročný kontrakt s Manchestrom City.

ARSENAL a CHELSEA: Francúzsky stredopoliar Adrien Rabiot sa nevošiel na súpisku Paris Saint-Germain a v zime odíde do Arsenalu CI Chelsea.

CHELSEA: Brankár Chelsea Thibaut Courtois si vďaka novej zmluve príde na 80 tisíc libier týždenne.

STOKE CITY: Tréner Stoke City Mark Hughes chce v januári priviesť na hosťovanie osemnásťročného záložníka Adama Traorého z Barcelony.