Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.)

nedeľa, 7. september 2014 10:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (7.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

FC BARCELONA: Tréner Stoke City Mark Hughes chce v januári priviesť na hosťovanie osemnásťročného záložníka Adama Traorého z Barcelony.

FC BARCELONA: Juventus sa podľa talianskych médií pokúsi v lete získať Daniho Alvesa, ktorému v Barcelone vyprší zmluva.

FC BARCELONA: Andres Iniesta a Thomas Vermaelen budú čoskoro fit. Podľa najnovších správ by obaja hráči Barcelony mohli zasiahnuť do najbližšieho zápasu proti Athletiku.

REAL MADRID: Prestup Ángela di Maríu z Realu Madrid do Manchestru United stále púta pozornosť. Naposledy prezident Bieleho baletu Florentino Pérez vyhlásil, že argentínsky stredopoliar po vedení Realu žiadal rovnaký plat ako má Cristiano Ronaldo.

SEVILLA: Pedro León nebol zaregistrovaný klubom Getafe kvôli vysokému platu, no na jeseň by si ale napriek tomu mohol zahrať. O dvadsaťsedemročného záložníka stojí Sevilla a je možné, že vedenie Primery División mu umožní prestup.

REAL SOCIEDAD: Real Sociedad neprešiel cez Krasnodar a vypadol z Európskej ligy už pred jej skupinovú fázou. Tréner Jagoba Arrasate ale za tento neúspech nezaplatí a má naďalej dôveru vedenia klubu.