Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.9.)

pondelok, 8. september 2014 06:23 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (8.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY a ARSENAL: Manchester City a Arsenal zvedú súboj o podpis krídelníka Marca Reusa z Dortmundu. Cena môže byť až 25 miliónov libier.

MANCHESTER CITY: Yaya Touré by sa mohol vrátiť do španielskej ligy. Situáciu okolo afrického záložníka v Manchestri City sleduje Real Madrid.

MANCHESTER UNITED: Manchester United si vďaka novej zmluve so spoločnosťou Adidas bude môcť dovoliť každý rok kúpiť jednu novú hviezdu.

MANCHESTER UNITED: Záložník Manchestru United Angel Di Maria tvrdí, že jeho bývalý klub Real Madrid mu poslal list s odporúčaním, aby nehral finále majstrovstiev sveta a radšej šetril svoju nohu, ktorú si na turnaji poranil.

LIVERPOOL: Liverpool údajne už tlačí na gólmana Victora Valdesa, ktorý sa zotavuje zo zranenia kolena. Klub chce zmluvu podpísať čo najskôr.

CHELSEA: Záložník Tiago pripustil, že v lete odmietol lukratívnu ponuku Chelsea a radšej zostal v Atletiku Madrid.

CHELSEA: Tréner Chelsea José Mourinho tvrdí, že veľké míňanie je pre klub už minulosťou.

QUEENS PARK RANGERS: Queens Park Rangers zvažuje príchod portugalského útočníka Huga Almeidu na hosťovanie.

QUEENS PARK RANGERS: Obranca QPR Rio Ferdinand vraj nedokáže uveriť tomu, že Manchester United predal útočníka Dannyho Welbecka do Arsenalu.

PREMIER LEAGUE: Futbalová asociácia má vraj zoznam hráčov, ktorí sú podozriví v súvislosti s korupciou.