Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.)

pondelok, 8. september 2014 06:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Nemecký reprezentant Toni Kroos si pochvaľuje pôsobenie Reale Madrid, kam prestúpil v lete z Bayernu Mníchov. V rozhovore pre nemecké média uviedol, že posledný víťaz Ligy majstrov je o niečo lepší ako šampión LM zo sezóny 2012-2013.  

REAL MADRID: Záložník Manchestru United Angel Di Maria tvrdí, že jeho bývalý klub Real Madrid mu poslal list s odporúčaním, aby nehral finále majstrovstiev sveta a radšej šetril svoju nohu, ktorú si na turnaji poranil.

REAL MADRID: Yaya Touré by sa mohol vrátiť do španielskej ligy. Situáciu okolo afrického záložníka v Manchestri City sleduje Real Madrid.

REAL MADRID: Jesé Rodríguez by sa mohol vrátiť na trávnik. Ofenzívny futbalista Realu Madrid si v marci vážne poranil koleno, no teraz už začína trénovať s loptou.

ATLÉTICO MADRID: Záložník Tiago pripustil, že v lete odmietol lukratívnu ponuku Chelsea a radšej zostal v Atletiku Madrid.

MÁLAGA: Na súpiske Málagy sa čoskoro uvoľní jedno miesto pre hráča z krajiny mimo Európskej únie. Španielske občianstvo totiž dostane brazílsky obranca Weligton, ktorý splnil všetky požiadavky a čaká na definitívne potvrdenie.