Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.9.)

utorok, 9. september 2014 06:38 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.9.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Red Devils nevzdávajú snahu o získanie Artura Vidala z Juventusu. Hviezdu Chile budú chcieť kúpiť aj v zimnom prestupovom období.

MANCHESTER UNITED: Davide Petrucci sa nedokázal presadiť v Manchestri United a s anglickým klubom nakoniec rozviazal zmluvu. 22-ročný taliansky stredopoliar sa následne vydal do Rumunska a ako voľný hráč sa upísal CFR Kluž.

MANCHESTER CITY: Stevan Jovetič si poranil stehenný sval a ofenzívneho futbalistu Manchestru City teraz čaká podrobné vyšetrenie. V ohrození je jeho štart v dueli s Arsenalom.

CHELSEA:Diego Costa si síce poranil stehenný sval no jeho zranenie však nie je veľmi vážne. Útočník Chelsea by dokonca mal stihnúť víkendové stretnutie svojho klubu proti Swansea.

LIVERPOOL: Fabio Borini zatiaľ neúspešne bojuje o miesto v zostave Liverpoolu a pravidelne sa tak špekuluje o jeho odchode. Sám taliansky útočník však nad návratom do vlasti neuvažuje.

TOTTENHAM: Ďalšieho záujemcu má Jonas, ktorému bola ukončená zmluva vo Valencii. Po Sunderlandu a Benfike Lisabon sa o brazílskeho útočníka začal zaujímať aj Tottenham.

ASTON VILLA: Takmer po roku sa uzdravil Jores Okore. Dánsky obranca je konečne fit po vážnom zranení kolena a za niekoľko dní by sa v dueli s Liverpoolom mohol vrátiť do zostavy Aston Villy.

CRYSTAL PALACE: Patrick McCarthy, Peter Ramage, Jimmy Kébé a Owen Garvan nefigurujú v plánoch Crystal Palace pre ďalší priebeh tejto sezóny. Londýnsky klub chce všetkých štyroch hráčov pustiť na hosťovanie do nižších súťaží.