Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.9.)

sobota, 13. september 2014 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Nová zmluva sa v Katalánsku pripravuje pre ľavého obrancu Jordiho Albu. Novinári ale zatiaľ detaily ďalšej spolupráce nevypátrali.

BARCELONA: Žiadna veľká novinka, ale Barcelončanov poteší. Lionel Messi nastúpi v základnej zostave v dnešnom zápase proti Bilbau.

BARCELONA: Do náročnej situácie dostal vedenie Arsenal Londýn. Ten chce kúpiť 19-ročného defenzívneho záložníka Sergiho Sampera a rovnako starého útočníka Munira El Haddadiho v súčte za 24 miliónov eur. Takáto cena spraví z oboch hráčov A-mužstva.

REL MADRID: Tradične po lete sa obnovuje téma: návrat Cristiana Ronalda do Anglicka. Real vyhlasuje, že svoju superhviezdu v žiadnom prípade nepridá, no Manchester United údajne chystá pre Portugalčana plat 300 tisíc libier týždenne, čo je o 10 tisíc viac ako dostáva.

ATLÉTICO MADRID: Popri odchode viacerých hráčov dostal ponuky aj obranca Diego Godin. Uruguajský stopér ale tvrdí, že bude potrebovať oveľa silnejšie dôvody na odchod z Madridu ako sú peniaze.

REAL SOCIEDAD: Zranené koleno možno znemožní francúzskemu záložníkovi Davidovi Zurutuzovi štart v ligovom zápase proti Eibaru.

REAL SOCIEDAD: Zdravotný stav mexického útočníka Carlosa Velu sa zlepšil natoľko, že dnes bude môcť nastúpiť v zápase so Celtou Vigo.

VILLARREAL: Obranca Jaume Costa nedokončil včerajší tréning. Zranené lýtko ho asi pripraví o najbližšie ligové kolo.

ALMERÍA: UDA včera zlomili rekord o najmladšom hráčovi v histórii La Ligy. V zápase s Córdobou (1:1) sa na hracej ploche objavil Gaspar Panadero, a to vo veku 16 rokov a 277 dní.

REAL MADRID vs ATLÉTICO MADRID: Dnes o 20:00 sa môžeme tešiť na prvý šláger sezóny Primera Divison. Na Santiago Bernabéu sa proti sebe postavia dvaja madridskí rivali. Atlético už zvládlo dvojzápas v Supercope, no do ligy nevstúpili vôbec ideálne.